Om arrangøren Klub Frivillig

ISS Klub Frivillig har i det seneste år haft stor succes med at arrangere store fester, der samler de lokale. Det har de bevist til en lange række festlige arrangementer gennem de seneste år herunder Idrætsugen i Skævinge, Partyteltet på Hillerød Kræmmermarked, Slotsø Byfest og sidste år til Danmark Dejligst i Skævinge. 

I år skal de mange frivillige igen stå sammen om et nyt stort projekt: en byfest med gratis koncerter, der skal samle hele Skævinge og omegn til tre dages fest og hygge. Skønne Skævinge er navnet på byfesten, der vil tage alle de bedste erfaringer fra de seneste år og stable et brag af en fest på benene.

“Vi etablerer en ny tradition – en byfest med gratis koncerter og aktiviteter for store og små. Alt dette kan kun lade sig gøre med hjælp fra vores mange frivillige, der i fællesskab yder en kæmpe indsats. I Klub Frivillig er man frivillig, når man har tid og lyst. Det betyder at langt over 200 frivillige bidrager til byfesten. Det er fantastisk at opleve fællesskabet og hvad vi sammen kan udrette,” siger Lasse Petersen foreningsleder for ISS Klub Frivillig.

Al overskud fra byfesten går til ISS Klub Frivilligs 9 lokale medlemsforeninger.